Gemaakt op 23 oktober 2016

De zomer is voorbij

Al met al een prima vliegseizoen gehad. De herfst gaf nog mooie zomerse, vliegbare dagen, maar de winter komt er nu echt aan. De komende periode zullen de vliegkanzen minder worden, maar misschien komen er nog een paar zonnige, droge dagen. 

Gemaakt op 07 augustus 2016

Een winderig seizoen

Met (te) veel winderige dagen, hebben we minder kunnen vliegen, deze zomer. Gelukkig zijn er nog altijd prachtige momenten, zoals gisterenavond: een heerlijke zomerse avond, met prachtige vluchten over strand en duin. Neerkijkend op de late badgasten, een blik werpend op de stipjes op het IJselmeer, genietend van de vrijheid. Heerlijk... kijk zelf maar : http://aeroclubbeverwijk.nl/joomla/foto-gallery

Gemaakt op 12 mei 2016

Een aarzelend begin

Na een gezellige jaarvergadering bij Arjen wreven we in de handen voor het komende seizoen. Maar het komt pas laat op gang, lijkt het. En is het weer wat mooier, blijft de wind ons vervelen. Een ritje Italië heeft (een deel van) ons  echter weer blij gemaakt, PPG en PG (!). Wat een feest!

Gemaakt op 01 maart 2016

Weer terug na weggeweest

U heeft ons een tijdje gemist.... Door een vervelend virus moest onze server geheel opnieuw ingericht worden. Alles is weer op orde en doet het weer. Echter, enkele updates zijn verloren gegaan. Zo ook het blog-nieuws van 2015. Mist u nog wat? Meldt het ons, svp.

Gemaakt op 01 maart 2016

Blog nieuws 2015 verdwenen...

Zie het andere bericht.... helaas is de geschiedenis van 2015 verloren gegaan. Jammer maar het is niet anders.

Gemaakt op 21 november 2014

Vergaderen kan gezellig zijn...

We hielden onze vergadering, met koffie en met koek want Joop V haalde zijn theorie-examen! En het overleg was allesbehalve saai... Als het niet vliegbaar is, kan je wel nog steeds over vliegen praten ;-) 

 

ParaRats v3